Професійно-технічне училище №34 смт.Коропець

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 30 » 28 квітня - День охорони праці
12:43
28 квітня - День охорони праці

Хто попереджений -  той захищений

 

Питання охорони праці і безпеки життєдіяльності все серйозніше звучать сьогодні в організації навчально – виховного процесу. Одна з головних вимог щодо ефективності діяльності закладу – це дотримання встановлених правил і норм з охорони праці. Значна увага акцентується на створення безпечних і нешкідливих умов праці та навчання, вживанні конкретних заходів щодо попередження випадків травматизму та збереження життя і здоров’я всіх учасників навчально – виховного процесу.

 З 20 по 28 квітня 2015 року у ПТУ№34 смт. Коропець був проведений Тиждень охорони праці. Низка заходів присвячена Всесвітньому дню охорони праці: інформаційно-просвітницькі години, конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», вікторина «Кращий знавець Охорони праці та Правил з безпеки життєдіяльності»,а також години спілкування  на яких розглядалися питання організації охорони праці, особистої безпеки учнів та працівників, створення безпечних умов праці, дотримання санітарно-гігієнічного режиму, заходів протипожежної та електробезпеки, навчання безпечній поведінці, норм і правил охорони праці, ведення обов'язкової документації . Проведені бесіди з учнями про забезпечення реалізації конституційних прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці, надання всебічної підтримки потерпілим на виробництві.

 Учні дізналися, що ідея святкування Всесвітнього дня охорони праці бере початок від  Дня пам'яті загиблих працівників, який провели американські і канадські трудящі в 1989 році  в пам'ять про працівників, що загинули та постраждали на роботі.

     У закладі функціонує кабінет з охорони праці, відновлені  кутки з охорони праці та  безпеки життєдіяльності в навчальних кабінетах і навчальних майстернях.

Таким чином, майбутні робітники, а сьогодні учні ПТУ№34 смт. Коропець, знають, що охорона праці є невід'ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам'ятати, що формування превентивної культури охорони праці в суспільстві - запорука збереження здоров'я працівників .

      

   

     

    

   

 

 

 

 

Переглядів: 776 | Додав: Zoryana2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz