Професійно-технічне училище №34 смт.Коропець

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 27 » Підсумки 2013-2014 року та запрошуємо ВАС на 2014-2015 навчальний рік
10:53
Підсумки 2013-2014 року та запрошуємо ВАС на 2014-2015 навчальний рік

                                Новини з ПТУ 34

 

     Днями, а саме 24 та 25 червня у Коропецькому ПТУ 34 проводяться державні кваліфікаційні атестації у групах зі спеціальностей “Кухар, кондитер” та “Оператор комп’ютерного набору; конторський службовець(бухгалтерія)”.

     Випускники кухарської справи мають нагоду продемонструвати свій професіоналізм. Учні самостійно готують певну страву чи випічку. Їхнім завданням є не тільки презентувати свій виріб, але й детально розповісти про свій досвід у приготуванні того чи іншого блюда. Тобто кожен з учнів одночасно проявляє і свої практичні навички і базові теоретичні знання спецдисциплін. Звісно, учні хвилюються, вболівають за свій виступ, адже будучи вправним кухарем та кондитером, не кожному легко усно подати порядок приготування страви, кількість складників та спосіб сервірування.

     Безмовно радісно за наших учнів, котрі вразили багатоманітністю блюд, тортів та своїм професіоналізмом. Пишаємося також нашими майстрами, що попри усі труднощі навчального процесу зуміли виростити гідних, конкурентноздатних робітників.

     Тож вітаємо кожного випускника з початком його широкої професійної стежини!

 

 

                 Коропецьке ПТУ підсумовує

                 Коропецьке ПТУ запрошує

 

     Вир шкільного життя наче вщух. Та не у професійних навчальних закладах. Адже для учнів та випускників ПТУ цей період — чи не апогей усього навчання: випускники готують дипломні роботи та проходять державну кваліфікаційну атестацію, учні перехідних груп здають кваліфікаційні пробні роботи та захищають свої навички, набуті під час проходження практики на виробництві.

     Так, Коропецьке ПТУ 34, про яке неодноразово писала наша газета, теж проживає завершення навчального року. Підводяться підсумки, переглядаються здобутки, аналізуються помилки, окреслюються перспективи. Пропонуємо ще раз прожити з нами визначні миттєвості діяльності нашого училища у навчальному році, що завершується.

     Найбільшою цінністю нашого закладу — учень, його особистість, його потенціал та реалізація. Тому усі виробничі заняття, уроки спецпредметів та загальноосвітніх дисциплін, позакласні та виховні заходи мають на меті забезпечити інтелектуальні, творчі та професійні потреби учня.

     Будні переплітаються святами, повсякденне іноді проживається по-іншому, по-новому і стає незабутнім. Так трапляється і у нас, коли майстри виробничого навчання організовують відкриті заняття. У групі кухарів третього курсу таке заняття, що проводила майстер О.С.Винничук вразило інноваційністю подання пізнавального матеріалу, багатоманітністю цілей та завдань, поставлених перед учнями, і, звісно, кваліфікованістю самих учнів. Майже професіонали, випускники кухарі-кондитери випікали піцу різних видів, інші закуски та страви з тіста і начинок.

     Не менш плідними та яскравими проводяться заняття і у навчальних групах за фахом “оператор комп’ютерного набору, касир (в банку)”. Майстер виробничого навчання З.Я.Піцьків володіє незмінною для вчителя рисою — лідерством, що забезпечує ефективну діяльність кожного учня не лише на уроках, а й в позаурочний час. Зрештою, кожен з майстрів та педагогів у нашому колективі володіє своїм ключиком до особистості учня, кожен уміє вирішувати завдання та проблеми учня з позиції самого учня. Незмінною залишається в училищі традиція проведення патріотичних виховних заходів: “Конкурс стрілецької пісні”, Шевченківські читання, спортивні козацькі забави та розважальні вечори.

     Великим святом для учнів та педколективу училища щороку є звіт колективів художньої самодіяльності. Такі заходи глибоко вражають яскравістю постановок, вокалом, щирістю та артистичністю учасників. Юні зірочки спалахують на мистецькому небосхилі Коропеччини.

     Невтомна праця вчителя та майстра увінчується успіхом учня. Щороку наші учні займають переможні та призові місця у предметних олімпіадах та професійних конкурсах. Навесні учень кухарської справи Ярослав Боднарчук у супроводі майстра М.І.Маркевич брав участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів училищ з професії “кухар”, де здобув друге місце. Учневі була винесена подяка та нагороджено його грошовою премією в розмірі однієї академічної стипендії.

     Попередніми роками учні нашого закладу проходили виробничу практику у закладах відпочинку на узбережжі Чорного моря, де підтверджували та удосконалювали свої професійні навички та вчилися працювати на новітньому обладнанні. На сьогоднішній день ведуться перемовини на рівні керівництва ПТУ щодо продовження співпраці з такими закладами в перспективі.

     Не тільки учні розвиваються у нашому закладі, але й майстри та викладачі постійно працюють над своїм професійним удосконаленням. Вони - учасники різних конкурсів, профільних тренінгів, майстер-класів.

     Велике значення у навчальних професійних закладах має навчально-матеріальна база. З боку адміністрації в особі директора Коропецького училища  Л.М.Довбенко прикладаються неабиякі зусилля для оновлення, нарощення та удосконалення матеріальної бази у виробничих майстернях, кабінетах. Не останню роль відіграє і зовнішній вигляд приміщень навчального закладу. На сьогоднішній день уже відремонтовані та оновлені навчальні кабінети та майстерні, кімнати у гуртожитку, котрі чекають своїх учнів у новому навчальному році. Тож Коропецьке ПТУ 34 запрошує на навчання випускників шкіл здобувати престижні кухарські професії, професію касира та оператора комп’ютерного набору. Просимо готувати стандартний пакет документів абітурієнта та приходити до нас на навчання. За номером 47-063 Ви можете отримати будь-яку довідку щодо вступу Вашої дитини у наш заклад.

 

Роксолана Задорожна

викладач  ПТУ34 смт.Коропець

Переглядів: 721 | Додав: Zoryana2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz