З 16 по 20 листопада в училищі проходив тиждень професії «Кухар; кондитер». В ньому були задіяні всі навчальні групи, які обрали таку чудову і дуже потрібну професію. Щоб розвивати любов до обраної професії, прививати учням знання і вміння, показувати практичну сторону кухаря в сучасних умовах виробництва харчової продукції, всі майстри виробничого навчання доклали максимум зусиль.
![](/DSC07115.jpg)
![](/DSC07172.jpg)
![](/DSC07247.jpg)
Кожен день тижня був насичений різноманітними і цікавими заходами: презентація професії, виставка «Енциклопедія професії кухар; кондитер», інформаційно-просвітницькі заходи. Звучали привітання, приказки, вірші гуморески та загадки. Та найбільше запам’яталась виставка-розпродаж борошняних та кондитерських виробів. Всі мали нагоду поласувати смачними піцами різних видів, пиріжками, печивом, пряниками, кексами, булочками та інше.
|